GOMË NXT-R PRERJE STANDARD

3,20 3,50 

• NXT-R është goma përfekte për fshirëset më të mira,
• Goma e re e kaltër pershtatet në të gjitha kanalet e zakonshme,
• Gomë me prerje standard,
• Përformancë të shkëlqyer dhe qëndrueshmëri,
• Pastrim të shkëlqyeshëm në të gjitha llojet e dritareve.

Brendi: Moerman

Sektori: Dritare/xhama

Dritare/xhama: Pajisje/Mjete