FUGU F*LIQ BEZE ZËVENDËSIMI 6/15 CM RP-S-27932

11,00 

Mundëson pastrimin e dritareve vështire për t’u arritur, pa nevojën e nderrimit të mjeteve.

• Krijuar për dorezën levizëse Excelerator 2.0,
• E fortë dhe e qëndrueeshme,
• Gjithashtu lehtëson zëvendësimin e mbajtësve.

 

11432

5412228322799

 

Brendi: Moerman

Sektori: Dritare/xhama

Dritare/xhama: Pajisje/Mjete