FANTOM PROFESIONAL PËR THITHJEN E PLUHURIT 110P (1 MOTOR)

95,00 

Fuqia e Motorit: 1500 W
Lloji i Motorit: By-Pass / Dy Stadie
Voltage / Frekuenca: 220-230 V AC / 50-60 Hz
Funksioni: I lagësht dhe I thatë
Përdoret për: Hotele, Fabrika, Shkolla, Spitalet, Ndërtesa Tregtare, Kolegje, Banka.

 

10666

Promini 110P

 

Brendi: Fantom Professional

Sektori: Objekte (zyre), Hotelieri, Ndërtesa

Makineritë: Hotelieri, Objekte (zyre)

Tiparet Gjenerale

Fuqia e Motorit 1500 W
LLOJI I MOTORIT Lagësht & Tharë
FUQIA E THITHJES 2100 mmSS
FUNKSIONI Lagësht & Tharë
VOLTASH - FREKUENCA 220-230 V AC - 50/60 Hz
GJATËSIA E KABLLOS 5 m / 2 x 0.75 mm²
FUQIA E MOTORIT TË TANKUT 12 lt
FUQIA E MOTORIT TË UJËS SË NDYRË 5 lt
FUQIA E MOTORIT TË QESËS SË PLUHURIT 7 lt
GJATËSIA E SHLLËFËS 160 cm
DIAMETRI I SHLLËFËS Ø34 mm
EKIPI I TUBEVE PP Ø34 mm
RROTA 5 x PVC Ø50 mm
PESHËA NETO E PRODUKTIT 5.5 kg
DIMENSIONET E PRODUKTIT 29 x 29 x 43 cm