FANTOM PROFESIONAL ME NJË KOVË DHE SHTRYDHËSE 25 dhe 25 L

98,00 

Materiali: Polipropilena
Karrocë e Re e Gjeneratës së Re, e Fortë, e Durueshme dhe Higjenike
Pastrim i lehtë
Shkallë e Heshtur
Kapacitet më i Madh i Ngarkesës
Përdoret për: Qendra Tregtare, Hotele, Shkolla, Spitalet, Fabrika, Restorante, Kolegje.

 

11676

PROCART JET 720S

Brendi: Fantom Professional

Sektori: Objekte (zyre), Hotelieri

Tiparet Gjenerale

STRUKTURA E TRUPIT TË PRODUKTIT Trupi PP
GJATSIA E TRUPIT TË PRODUKTIT 6 mm
DIMENSIONET E PRODUKTIT (GJERËSI, GJATËSI, LARTËSI) 58 x 73 x 92 cm
PESHËA E PRODUKTIT 10 kg
 RROTA 4 X Ø80 mm, plastik i trupit, gomë prapa dhe me mbrojtës
KOSH PRES 2 x 25 lt
SET AKSESORËSH Mbajtës i mopave, Bazë mop dhe aparati mbajtës.