FANTOM PROFESIONAL KOVË ME RROTA PËR PASTRIM

30,00 

Kovë e gjeneratës së re, e qëndrueshme, higjienike dhe mjaftë praktike për pastrim. Preferohet përdorimi për biznese si: Spitale, Hotele, Restorante, Shkolla, etj.

Pjesa e kovës për pastrim të dritareve(xhamave) dhe pjesa mbajtëse për mjete të ndryshme të nevojshme gjatë pastrimit.

Materiali: Polipropileni, i cili është rezistent ndaj kimikateve dhe nxehtësisë.

Vellimi(Kapaciteti): 22 litra.

 

10898

PROCART KOV 580S

Brendi: Limpo

Sektori: Dritare/xhama, Objekte (zyre), Hotelieri

Dritare/xhama: Pajisje/Mjete