DELUX QUMËSHT PËR KUJDESIN E MASKËS

4,90 

Përdorimi : Aplikojeni në interier (plastikë) të veturës me brushë (profesionale), sfungjerë ose leckë​.
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg fëmijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti).
Paketim i riciklueshëm
Përbëresit : Emwipe M360 20-40%, DMDMH, Koncentrat (është një lëng aromatik, i paqëndrueshëm, i nxjerrë nga bimët ose i marrë nga substanca të ndryshme me ndihmën e kimisë), ujë i destiluar.

 

10642

8698657585722

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Sasia: 500ML