DELUX PASTRUES NJOLLASH

25,00 

Përdorimi: 1 litër Pastrues për Njolla mund të përzihet me ujë deri në 5 litra. Shperkateni sipërfaqen që do të pastroni me një lecke të lagur.
Fusha e perdorimit: Mund ta përdorni për pastrimin e uleseve të makinës dhe shtëpisë, mbulesave, tavaneve, tapetave, perdeve, lavamanit dhe banjës.
Kujdes: Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin ​
Mbani larg femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shperlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rast të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti). ​
Paketim i riciklueshëm ​
Përbërsit: Përmbajtës Aktiv Anionik (Cas Nr. 85536-14-7) 15-25%, Alkool (Cas Nr. 67-63-0) <5%, Ujë i dejonizuar (Cas Nr. 7732-18-5), acid fosforik (Cas Nr. 7664-38-2) 15-20%, Cite / Alkool Metil / Benzylic.

 

11703

8698657589287

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete, Shtëpi, Hotelieri

Shtëpi: Solucionet

Automjete: Solucionet

Sasia: 5L