BRUSHË PROFESIONALE

6,00 

Mjeti efikas për të pastruar dhe sjellë shkëlqim gomave të makinës tuaj. Brusha jonë profesionale është zgjedhja e duhur!

Dizajnuar për performancë maksimale, kjo brushë është e pajisur me brisë të fuqishme, që largojnë me lehtësi ndotjet dhe mbetjet.
Formë ergonomike për të përmirësuar kontrollin dhe reduktuar lodhjen gjatë pastrimit.
Mund të përdoret për të pastruar edhe zonat më të vështira për t’u arritur të gomave, duke sjellë rezultate të shkëlqyera në çdo përdorim.

Sektori: Automjete

Automjete: Pajisje/Mjete