BLACK SHAMPON PA FËRKIM PLUHUR 10KG

50,00 

Përdorimi : 500 gr shampon me 60 L ujë treteni dhe spërkateni mbi veturë.
Prisni 2 min. dhe pastaj pastrojeni me ujë të pastër (me shtypje).
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton, acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani larg fëmijëve.​
Në rast kontakti me syrin shpërlajeni me ujë dhe merrni ndihmën e mjekut tuaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është produkti)
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Pluhur aktive 25-35%, Polifosfat 15-30% , karbonat natriumi 15-30%, Borak ≤ 17%, Neutralizues 5-9%.

 

10566

8698657582905

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Automjete: Solucionet

Sasia: 10KG