Si ta bejme porosine?

 1. Zgjedhja e Produktit
  • Shfletoni kategoritë ose kërkoni për produktin që dëshironi të porosisni. Kur e gjeni atë, klikoni në produkt për të parë detajet.
 2. Shtimi në Shportë
  • Në faqen e produktit, specifikoni sasinë dhe cilësinë e produktit që dëshironi. Pastaj klikoni butonin “Shto në Shportë” për ta shtuar produktin në shportën tuaj të blerjeve.
 3. Kontrolli i Shportës
  • Në krye të faqes, klikoni në ikonën ose tekstin e “Shportës” për të parë produktet e zgjedhura dhe sasitë e tyre. Sigurohuni që çdo produkt të jetë saktësisht ajo që dëshironi të porosisni.
 4. Informacioni i Dërgesës dhe Pagesa
  • Vazhdoni me procesin e pagesës duke klikuar butonin “Bëje Porosinë”. Mbushni fushat e nevojshme për informacionin e dërgesës, dhe pastaj zgjidhni metodën e pagesës. Për kushte të veçanta ose kërkesa të tjera, shtoni notë në fushën e ‘Komenteve’.
 5. Finalizimi i Porosisë
  • Pas konfirmimit të të gjitha detajeve, klikoni butonin “Bëje Pagesën” ose “Finalizimi i Porosisë” për të përfunduar blerjen tuaj. Do të merrni një konfirmim të porosisë tuaj në ekrani dhe në emailin tuaj të regjistruar.