VENTILATOR PËR THARJE

870,00 

Ventilatori për tharje është makinë multifunksionale, e cila mundet të përdoret në një gamë të gjerë të veprimtarive, kryesisht në industrinë e tepihave, Industrinë e Mishit, Ndërtimtari, Qumështore – tharje të djathit etj.
Me këtë ventilator ekstraktues, mund të këmbejë ajrin jashtë dhe atë brenda, të përmirësojë cilësinë e ajrit në dhomë dhe të balancoj lagështinë.

Karakteristikat:

Model: FV-140
Dimensioni i kornizës : 1380*1380 mm
Diametri i ventilatorit : ø1270 mm
Rrjedha e ajrit : 44.500 m orë
Fuqia motorike :1.1 kW
Shpejtësia e motorit : 1440 gr
Tensioni : 380V – 50/60 Hz
Niveli i zërit : <65 dB
Pesha : 66 kg

6 Muaj Garancion

8605036676612

Brendi: Limpo

Sektori: Tepihë, Ndërtesa

Tepihë: Makineritë

Makineritë: Tepihë