SFUNGJER I BARDHË – 2648

0,40 

Fibra delikate e bardhë mund të pastrohet në mënyrë të sigurt pa gërvishtje dhe është ideale për pllaka, lavamanë, vaska dhe sipërfaqe të ngjashme të ndjeshme.
Ofron lehtësi në përdorim falë brazdave të tij.

 

11559

8690090602349

Brendi: Polikur

Sektori: Shtëpi

Shtëpi: Pajisje/Mjete