REGULATOR PËR PRESIONIN E AJRIT

48,00 

Ky regulator i presionit të ajrit eshte pjese pershtatese e boces se shamponit 65L dhe 100L, e cila ka katër vrima, tre vrima prej 1/4″ dhe një portë prej 1/8″. Presioni maksimal: 8 BAR
Është i lehtë për instalim dhe shkëputje. Vjen me disa pjesë, përmbush nevojën tuaj.
Vjen me një buton për rregullimin e valvulës, mund të rregullojë presionin e ajrit sipas nevojës tuaj.

 

10795