ORGANIZUESE

3,50 

Kapacitet i lartë: Organizues profesional me 3 ndarje, i mjaftueshëm për leckë dhe shishe me spray, ose furnizime tjera pastrimi. Ai përmban dy seksione të mëdha në të dy anët, me një dorëz në mes për të ruajtur ekuilibrin gjatë transportit.

Shumëfunksional: Me ndërtim cilësor, ky është organizuesja e përsosur për të gjitha qëllimet. Shumë e mirë si organizator banjeje ose për të ruajtur furnizime pastrimi shtëpie dhe vegla kopshti.

Plastikë e fortë: Plastika e qëndrueshme që e rrethon këtë oragnizuese është e lehtë për pastrim dhe e bën të përdorshëm në brendësi dhe jashtë.Mund të mbajë ngarkesa të rënda ose objekte të vogla shtëpie.

Ngjyrat në dispozicion: e bardhë dhe hiri.

 

8693135021730

 

Sektori: Shtëpi, Dritare/xhama, Hotelieri

Shtëpi: Pajisje/Mjete

Dritare/xhama: Pajisje/Mjete