MBAJTES PADIT GEKKO RP-TB-27535

30,00 

Mbajtësi ka shumë funksione në një mjet dhe ka fuqi super pastruese
• Qasje e lehtë në të gjitha këndet,
• 360 °,
• Këndet e rregullueshme: 0° 15° 30° 45° 60°,
• Ideale për vende të larta, të ulëta dhe të vështira për t’u arritur,
• Mund të përdoret në dorë ose në shtyllat e zgjatjes,
• Gjatësia totale 32,5cm.

Përshtatet me këto produkte:

LESH ÇELIK GEKKO PAD RP-S-27536

 

11440

5412228535274