LETËR PËR KËMBË

0,05 10,00 

Kualitet i Lartë – Janë bërë nga letra Kraft me cilësi të lartë për të siguruar që produkti ynë të jetë afatgjatë dhe i qëndrueshëm.
Aplikim Gjerësues – Letra jonë e mbrojtjes së karpetës së automjeteve mund të përdoret në makinë, makina turistike, shtëpi, anije, etj. Për më tepër, ato jo vetëm që do të mbrojnë karpetën e makinës tuaj nga veshja dhe shkëputja normale, por gjithashtu parandalojnë pluhurin, papastërtinë, baltën, ujin ose vaj nga grumbullimi në tapet.
Madhësia dhe Sasia – Dimensionet (45 x 40 cm). Një përdorimshme 200 copë gjithsej për makina, të mjaftueshme për t’u përdorur për një kohë të gjatë.
Të Lehta për Përdorim – Paketim i riciklueshëm, mund të hidhen pas përdorimit, kurseni kohë dhe përpjekje.

 

10714

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Automjete: Pajisje/Mjete