KRAHËR PËR BRUSHA

27,00 

Krahën për brusha DGN

Për qëndrueshmëri më të gjatë të brushave, rol të rëndësishëm luan krehja e tyre.

Kreheri për pastrimin e brushave është partneri perfekt për të ruajtur dhe përmirësuar efikasitetin e pajisjeve të pastrimit. Me një dizajn të përsosur, kjo pajisje lehtëson procesin e pastrimit duke hequr efikashtësisht papastërtitë dhe mbetjet nga brushat.

Me një lëvizje të thjeshtë, kreheri jonë i avancuar e liron cepin e brushës nga mbeturinat e papëlqyera, duke i kthyer ato në gjendjen optimale për përdorim të ardhshëm.

Gjithashtu ndihmon në të ruajtur cilësinë dhe jetëgjatësinë e brushave. Duke i pastruar ato rregullisht, ju do të siguroheni që pajisjet tuaja të pastrimit të japin rezultate të shkëlqyera në çdo përdorim.