KAZAN PLUHURI ME BISHT METALI

4,80 

Kazan pluhuri me bisht Metalik – I Përkryer për Çdo Hapësirë qoftë për shtëpinë tuaj, zyrën apo kopshtin, ky kazan pluhuri është mjaftueshëm i gjithanshëm për të përballuar çdo nevojë për hedhjen e mbeturinave.
Bisht Metalik i Rehatshëm: Bishti i fuqishëm metalik siguron transport të lehtë dhe lëvizje të thjeshtë, duke e bërë të lehtë lëvizjen e kazanit tuaj kudo që ju nevojitet.

 

10467