IK FOAM 1.5

30,00 

Spërkatësi profesional IK FOAM 1.5 është prodhuar për gjenerimin e shkumës së thatë dhe
të qëndrueshme.

IK Foam 1.5 i siguron përdoruesit një shkumë të dendur dhe të përhershme ideale për:
•Pastrim profesional, sanitar,
•Dezinfektim,
•Pastrim të sistemit HVAC,
•Larjen dhe detajimin e automjeteve,
•Dezinfektimin e zonave të përpunimit të ushqimit dhe kuzhinave industriale.

 

10917

8414685101754

Brendi: IK Sprayers

Sektori: Automjete, Dezinfektimi

Automjete: Pajisje/Mjete