FANTOM PROFESSIONAL ME NJË KOVË DHE SHTRYDHËSE 25L / 18L

200,00 

Materialet: Polipropileni
Karrocë e Gjeneratës së re, e Qëndrueshme dhe Higjienike
Pastrim i lehtë
E heshtur
Kapacitet më i madh i mbajtjes
Përdoret për: Qendra të Blerjeve, Hotele, Spitalet, Fabrikat, Restorantet, Dhomat e Gjumit, Shkollat.

 

11674

PROCART JET 736S

Tiparet Gjenerale

Struktura e trupi të produktit Trupi PP
Gjerësia e trupit të produktit  6 mm
Dimensionet e produktit (Gjerësia, gjatësia, lartësia)     77 x 96 x 96 cm
Pesha e produktit    15,7 kg
Rrotat   4 X Ø80 MM, plastik i trupit, gomë prapa dhe me mbrojtës
Karroca e mbetjeve  Impertex 420 BRENDA
Volumi i kopartementit të mbetjeve  70 Lt
Koperta e mbetjeve  Koperta e mbetjeve me tavolinë todo, koperta qe janë klasifikuar me etiketë ngjyrë
Kosh pres    1 x 25 Lt & 1 x 18 Lt
Kosh aksesorë   1 x 12 Lt
Grupi i koshave  4 x 6 Lt me kopertë
Set aksesorësh    Mbajtës i mopave, Bazë mop dhe aparati mbajtës