FANTOM PROFESIONAL KARROCË

170,00 

Materialet: Polipropileni
Karrocë e Gjeneratës së re, e Qëndrueshme dhe Higjienike
Pastrim i lehtë
E heshtur
Kapacitet më i madh i mbajtjes
Përdoret për: Qendra të Blerjeve, Hotele, Spitalet, Fabrikat, Restorantet, Shkollat.

 

10894

PROCART 270

Brendi: Fantom Professional

Sektori: Objekte (zyre), Hotelieri, Ndërtesa

Tiparet Gjenerale

Struktura e trupi të produktit Trupi PP
Gjerësia e trupit të produktit 6 mm
Dimensionet e produktit (Gjerësia, gjatësia, lartësia) 53 x 108 x 99 cm
Pesha e produktit 17,9 kg
Fuqia Mbajtëse 200 kg
Rotat 2 X Ø150 mm me fren, 2 X Ø150 mm pa fren, trupi plastik, Prapa gomë dhe me mbrojtës
Numri i raftit 3
Struktura e raftit Katër anë të hapura
Doreza shtyrëse Dy anë i ndarë