DORËZE INOX RP-G-17773

8,00 

Përdoret më së miri me kanale çeliku inox.
•Çelik inox me cilësi të lartë,
•Kapëse ergonomike e gomës,
Përshtatet me të gjitha kanalet Moerman dhe shumicën e kanaleve të tjera të zakonshme.

Përshtatet me këto produkte:

KANAL INOX ME GOME TE BUTE DURA-FLEX RP-C-17788

 

11398

5412228773171