DOREZA SUFF

6,50 

Dorëza mikrofiber, me cilësi të lartë dhe ultra të butë për larjen e makinave.
〰Mikrofiber,
〰Pastron makinën butësisht dhe pa gërvishje,
〰Të përshtatshme për duart.

 

10732

E01-H-2822-100

Brendi: Suff Mikrofasertuch

Sektori: Automjete

Automjete: Pajisje/Mjete