BLACK ULTRA SHAMPON PA FËRKIM

23,00 80,00 

Përdorimi: 1L me 120L ujë tretet (në bocë profesionale)​.
Aplikojeni në veturë 2 min prisni dhe me pas pastrojeni me ujë të pastër me makinë profesionale me shtypje.​
Mos e ekspozoni veturën në diell gjatë aplikimt sepse produkti nëse thahet shpejtë mund të demtoj
ngjyrën e veturës.​
Kujdes : Ju lutemi përmbajuni këshillave të përdorimit​.
Nuk përbihet, dëmton acaron dhe djeg lëkuren, dëmton syrin.
Mbani largë femijëve.​
Në rast kontakti me syrin shprlajeni me ujë dhe merrni ndhihmë e mjekut të juaj.​
Përdorni syze dhe maskë gjatë përdorimit.​
Në rastë të gëlltitjes së produktit menjeherë merrni ndihmën e mjekut (informojeni se cili është
produkti) ​
Paketim i riciklueshëm ​
Përbëresit : Diefosforik acid CAS NO: 2809-21-4 18-25 % ,Neutralizues CAS NO: 1310-73-2 5-
15% Substancë aktive anionikeCAS NO :85536-14-7%, Poli fosfat CAS NO :7722-88-5 <5%, uje i destiluar.

Brendi: Wieberr

Sektori: Automjete

Automjete: Solucionet