LECKË PENGUEN

2,50 4,00 

Ofrojnë pastrim efektiv në të gjitha sipërfaqet e kuzhinës si dollap kuzhine, sobë, pllaka, pajisje të montuara, inoks, kapak aspiratori etj. Siguron pastrim të lartë me performancë të lartë për gjurmë, ndotje, pluhur, njolla, flokët, fije, shenjë uji, yndyrë dhe gjurmë gishti.

Cilësi të lartë,
Pastrimi pa njolla në të gjitha sipërfaqet,
Nuk lë fije.

Sektori: Shtëpi, Objekte (zyre)

Shtëpi: Equipment/Tools