MAKINË PËR PASTRIM TË PLLAKAVE – LABOMAT 30E

3.100,00 

Makinë për pastrim dyshemeje
Labomat 30E – është një produkt jashtëzakonisht i qetë që mund të përdoret në pastrimin dhe mirëmbajtjen e institucioneve si shkolla, spitale dhe shtëpi pleqsh, vende të tilla ku kërkohet një kufi vëllimi i caktuar.

Gjerësia e punës: 430 mm
Gjerësia e gomës së fshirësit: 620 mm
Efikasiteti i punës: 1500 m²/orë
Diametri i furçës: Ø380 (15″) mm
Shpejtësia e rrotullimit të furçës: 135 rpm
Presioni i furçës: 30 kg
Motori i furçës: 600 W
Lloji i punës: gjysmë automatic
Pjerrësia maksimale: 5%
Motori me vakum: 480w
Vakum thithës: 55 lt/sek
Depozita e ujit të pastër: 28 lt
Depozita e ujit të ndotur: 30 lt
Tensioni: 220-230 ACV
Frekuenca: 50 Hz
Niveli i presionit të zërit (En ISO 11201): 61 db (A)
Përmasat e kutisë (W x L x H): 107 x 65 x 100 cm
Pesha e kutisë: 90 kg
Gjatësia e Kablos të Energjisë: 15 m

Brendi: Laboory

Sektori: Objekte (zyre), Hotelieri

Makineritë: Hotelieri, Objekte (zyre)